Zapri

Naše poslovalnice in mobilne enote še naprej nemoteno delujejo. V skladu z odlokom omejitve ponujanja storitev, je servis pri Carglass®-u ena izmed izjem (tudi izven regije). Storitev lahko še naprej opravite v katerikoli izmed naših poslovalnic ali pa z mobilno enoto pri vas doma ali v službi. Za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih skrbimo z upoštevanjem najvišjih varnostnih ukrepov. Za dodatno varnost vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na 20-ih najbolj izpostavljenih točkah.

Če želite, lahko svoj termin vnaprej rezervirate prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij
Carglass® Strokovnjaki in tehnologija Razvojni center Belron Technical

Razvojni center Belron Technical

Kdo je Belron Technical?

Razvojni center Belron Technical, ustanovljen leta 1983, velja za vodilnega svetovnega inovatorja na področju zamenjave in popravila avtomobilskih stekel. Pod svojo streho združuje več kot 26.300 zaposlenih, 34 držav in 5 kontinentov, vse z namenom, da vam zagotovi najboljšo ter najkakovostnejšo storitev.

Kaj počne Belron Technical?

Za razvojnim centrom Belron Technical stoji skupina največjih strokovnjakov in ambicioznih mislecev, ki so usmerjeni v doseganje novih standardov na področju odpravljanja težav s steklom na vozilu. Ekipa je odgovorna za:

  • prepoznavanje in izvajanje najboljših praks za zamenjavo in popravilo stekel,
  • razvoj inovativnih orodij za zagotavljanje kakovosti ter varnosti in
  • izvedbo raziskav na področju poškodb stekel.

Tudi Carglass del svetovne družine Belron Technical

Belron Technical je naša desna roka, ki nas opremi z vsemi vrhunskimi materiali in seveda z vsem znanjem, ki ga potrebujemo, da lahko poskrbimo za vse vrste poškodb na avtomobilskih steklih. Kratko in jedrnato, najboljši smo zato, ker se učimo od največjih strokovnjakov, kar jih premore naš svet.

DELI:
Posebna ponudba