Popravilo vetrobranskega stekla

Vsako poškodovano vetrobransko steklo najprej poskusimo popraviti, kadar je to tehnično možno in popolnoma varno. Pri delu uporabljamo najnovejšo patentirano tehnologijo ART.

REZERVIRAJ TERMIN
Popravilo v samo 30 minutah
Uredimo vse z vašo zavarovalnico
Neomejena garancija

Neomejena garancija na vse opravljene storitve

Naši serviserji popravilo avtostekel opravijo strokovno in natančno. Vsak naš serviser opravi obsežen trening v centru za usposabljanje s tehnično podporo oddelka Belron technical ter izvaja storitve po najvišjih standardih kakovosti in varnosti BWOF koncerna Belron®.


Ker imajo serviserji najboljša orodja in znanje, vam za kakovost opravljenega dela jamčimo z neomejeno garancijo.


Kaj lahko storite, če opazite napake po popravilu? Po popravilu vetrobranskega stekla, se odpravljena poškodba ne sme več širiti ali povečati. Če se to vseeno zgodi, dobite pri novem vetrobranskem steklu povrnjen strošek predhodno opravljenega popravila. Če je stroške za popravilo vetrobranskega stekla krila vaša zavarovalnica, pa to za vas ne bo predstavljalo dodatnega stroška.

Popravljamo stekla na vseh vozilih

Pri nas lahko popravite vsako vetrobransko steklo ne glede na vrsto ali znamko vozila:

  • osebna vozila (vetrobranska, stranska, zadnja in strešna stekla),
  • kombinirana vozila (kombiji in tovorna vozila do 3.5 ton),
  • tovorna vozila nad 3.5 ton,
  • avtobusi,
  • traktorji in delovni stroji.

Pregled avtostekel je nujen, saj je od stekla vašega vozila odvisna varnost voznika in sovoznikov v avtomobilu. V primeru, da ste prezaposleni in nimate časa, da bi temeljito pregledali stekla službenih vozil, bomo mi z veseljem delo opravili namesto vas. Vse, kar morate storiti, je rezervirati svoj termin v vam najbližji poslovalnici.

Pravočasno popravljeno steklo je bolj ekonomično in bolj ekološko

Popravilo stekla je cenovno ugodnejše kot menjava, z vašim zavarovanjem pa morda celo brez dodatnih stroškov. Ker se majhna poškodba stekla lahko hitro spremeni v večjo, vam bo čakanje s popravilom le prineslo večje stroške. Rezultat popravila je trajen, kar pomeni, da se poškodba avtostekla ne bo širila. Zato rezervirajte svoj termin, ker bo popravilo trajalo samo 30 minut, vožnjo pa boste lahko nadaljevali povsem varno.


Naši tehniki uporabljajo najboljše materiale in so za svoje delo usposobljeni po najvišjih standardih kakovosti in varnosti BWOF koncerna Belron®. Vsak naš serviser namreč opravi obsežen trening v centru za usposabljanje s tehnično podporo oddelka Belron technical. Ker imajo najboljša orodja in znanje, vam za kakovost opravljenega dela jamčimo z neomejeno garancijo.

Kdaj popraviti in kdaj zamenjati vaše steklo?

Vetrobransko steklo zagotavlja več kot 34% karoserijske trdnosti vozila. Ko se vetrobransko steklo poškoduje ali poči, to vpliva na varnost vozika in sopotnikov.


Zato morate reagirati hitro in steklo čim prej popraviti ali zamenjati. Popravilo je možno v primerih:

Postopek popravila stekla pri Carglass® Slovenija

1. Čiščenje

Najprej se očisti prizadeto območje. To nam omogoča natančnejšo diagnozo in pripravo območja za popravilo.

2. Popravilo

Dejanski postopek popravila temelji na edinstvenem orodju Glass Medic® z najnovejšim sistemom ART (Advanced Repair Technology) in HPX4® smolo ter dosega močna, skoraj nevidna popravila vetrobranskega stekla. ART sistem se razlikuje od konkurenčnih izdelkov po suho sesalnem procesu, ki odstrani zrak in vlago v poškodbi, in sicer pred zalivanjem s smolo. Smolo apliciramo v poškodbo šele, ko jo popolnoma izsušimo. To omogoča, da smola steče v poškodbo in jo popolnoma zapolni.

3. Poliranje in končna obdelava

Za zagotovitev optimalnega rezultata se površina polira do najboljšega možnega estetskega rezultata.

Najhitreje in kjerkoli v Sloveniji

Popravilo avtostekla je zahteven proces, ki pri nas traja samo 30 minut.

Ker smo največja servisna mreža s 17 poslovalnicami po celi Sloveniji, pot do nas ne bo dolga. Z mobilno enoto nudimo storitve tudi na domu oz. na lokacijah, ki so dlje oddaljene od poslovne enote.

Zakaj opraviti popravilo avtostekla pri Carglass®-u?

Ne odlašajte s popravilom!