Carglass® smo ljudje

Ljudje so srce našega delovanja

Smo največja servisna mreža v Sloveniji in naša ekipa šteje preko 70 zaposlenih, ki vsak dan dokazujejo svojo strokovnost, zavzetost, profesionalnost ter navdušuje naše stranke in poslovne partnerje.

Prednosti zaposlitve pri Carglass® Slovenija

Vrednote, ki jim vsakodnevno sledimo pri navdušujejo naših strank in poslovnih partnerjev, so nam še bolj pomembne, ko govorimo o naših sodelavcih. Zato smo izredno ponosni na profesionalno, vključujoče in skrbno delovno okolje, ki smo ga ustvarili.

Atraktivno delovno okolje

Delo po predvidenem urniku

Omogoča odlično ravnovesje med delom in družino

Plačana regres in božičnica

Izjemen
kolektiv

Smo kot družina: izredno povezani med seboj

Več kot 90% kadra z nami ostaja že več kot 10 let

Skupaj se udeležujemo “teambuilding” aktivnosti

Nenehno izobraževanje

Usposabljanje v skladu z najvišjimi BWOF® standardi

Možnost izobraževanja v tujini

Možnost sodelovanja na svetovnem tekmovanju BOB

Za delo pri nas ne potrebuješ izkušenj

Ne glede na to, ali ste izkušen_a serviser_ka, novinec_ka, svetovalec_ka, prodajni_a agent_ka delavnice ali sodelavec_ka v podpori in upravljanju, boste deležni_e usposabljanja, ki zagotavlja poklicno in osebno uspešnost.


Z usposabljanjem in razvojnimi priložnostmi vam ne bomo dali_e le potrebnih veščin za dobro opravljanje dela, temveč tudi možnosti, da boste s svojim delom zagotavljali_e visoko raven storitev.

Preberi več

Best Of Belron®

Tekmovanje se odvija vsaki dve leti in združuje najboljše tehnike iz skupine Belron®, pod čigar okrilje sodi tudi Carglass® Slovenija.

Tehniki iz več kot 30 držav se pomerijo v popravilu, menjavi in kalibraciji sistemov ADAS. Poudarek tekmovanja je na "Belron Way of Working", ki zahteva najvišji nivo natančnosti, hitrosti, strokovnosti in ergonomičnosti ter seveda vsakodnevno navduševanje naših strank.

Klicni center

Carglass® Slovenija se ponaša z vrhunskim klicnim centrom, ki predano skrbi za pomoč voznikom, ko se jim zgodi poškodba na steklu.


Letno prejmejo več kot 54.000 klicev in pri tem v le nekaj minutah identificirajo poškodbo, se s stranko dogovorijo za termin ali mobilni servis ter uredijo vse potrebno z zavarovalnico.

Spirit Of Belron®

Kot kolektiv se radi družimo in skupaj sodelujemo pri družbeno odgovornih aktivnostih. Tako na primer vsako leto sodelujemo na Spirit of Belron® Challange, dobrodelnemu dogodku, ki povezuje več kot 12.000 sodelavcev, prijateljev, dobaviteljev in partnerjev Carglass® v več kot 30 državah po svetu.


Lani smo skupaj prekolesarili, pretekli, prehodili in preplavali neverjetnih 387.000 kilometrov - to je kot 9,6-krat okoli sveta. Tako smo skupaj zbrali več kot 2,5 milijona evrov!


Zbrana donacija bo s pomočjo našega dobrodelnega partnerja Afrika Tikkun resnično spremenila življenja mladih iz najrevnejših predelov Južne Afrike.

Postanite del naše družine

Nadarjene in delu predane ljudi je vedno težko najti, zato bomo storili vse, da vas obdržimo, ko se nam pridružite.

Ne odlašajte s popravilom!