Carglass® Carglass® storitve Neomejena garancija

Neomejena garancija

Storimo vse za najboljši servis

Vsaka storitev, ki je opravljena izpod rok naših serviserjev, je izpeljana strokovno in natančno. Zahvaljujoč znanju in najboljšim orodjem vam lahko za kakovost opravljenega dela jamčimo z neomejeno garancijo.

Edinstvena neomejena garancija na popravilo vetrobranskega stekla

Carglass Slovenija vam daje neomejeno garancijo na opravljeno popravilo na vetrobranskem steklu.

Kaj storim v primeru, da se pri popravilu zgodi napaka? Popravljena poškodba se ne sme več širiti ali povečevati. V kolikor popravilo ni bilo uspešno, dobite pri novem vetrobranskem steklu povrnjen strošek predhodno opravljenega popravila. V primerih, kjer je stroške popravila krila zavarovalnica, pa to za vas ne bo predstavljalo dodatnega stroška.

Edinstvena neomejena garancija na menjavo stekla

Carglass Slovenija vam daje neomejeno garancijo, ki se nanaša na ustrezno vgradnjo stekla na način, ki se ga poslužujejo proizvajalci vozila pri prvi vgradnji. Vsak naš serviser opravi ekskluziven in obsežen trening v centru za usposabljanje s tehnično podporo oddelka Belron technical iz Belgije. Tam se pod strokovnim nadzorom nauči vseh potrebnih veščin, tudi s ciljem doseganja kar najnižje stopnje storjenih napak pri delu.

Pri nas uporabljamo izključno avtomobilska stekla, izdelana po standardih originalnih proizvajalcev opreme vozil (OEM, Original Equipment Manufacturer), ki jih dobimo od dobavitelja proizvajalca vašega vozila. Na ta način poskrbimo, da vsako vozilo dobi pravo vetrobransko steklo. Stekla, ki jih vgrajujemo, so ekvivalentna steklu prve vgradnje stekla v vozilo. Proizvedena so na isti proizvodni liniji, pod enako specifikacijo in z enakim postopkom izdelave kot stekla prve vgradnje.

Imate vprašanje v zvezi z neomejeno garancijo?

Ste po popravilu ali menjavi opazili kakšno težavo? Pokličite nas na telefonsko številko 082 804 804 in se o neomejeni garanciji pogovorite z našimi sodelavci.

DELI:
Posebna ponudba