Carglass® Kdo smo

Kdo smo

Vodilno slovensko podjetje za popravila in menjavo

Poškodovano steklo na vozilu? Tu smo zato, da vam pomagamo. Ne glede na to, ali se odločite, da težavo odpravimo v eni od naših delavnic po vsej Sloveniji ali pa vam je ljubše, da vas obišče eden od naših serviserjev doma, v službi ali kjerkoli drugje, ste lahko brez skrbi, ker boste vedeli, da ima naše delo jamstvo, dokler je vozilo vaše. Še več, kot vodilo slovensko podjetje za popravilo in zamenjavo stekel na vozilih tesno sodelujemo z večino zavarovalnic, kar pomeni, da lahko uredimo tudi vso dokumentacijo in postopke z vašo zavarovalnico. Zavedamo se tudi, da za vsakim uspešnih podjetjem stojijo zaposleni, zato dajemo velik poudarek izobraževanju in razvoju svojih kadrov.

Naš moto: Najprej popravilo

Vaše vetrobransko steklo bomo najprej poskusili popraviti, preden ga zamenjamo, saj vam s tem prihranimo čas in denar. Poleg tega uporabljamo samo avtomobilska stekla originalne kvalitete, izdelana po standardih originalnih proizvajalcev opreme (OEM, Original Equipment Manufacturer) vozil, ki ga dobimo od dobavitelja proizvajalca vašega vozila. Na ta način poskrbimo, da je vsako pri nas zamenjano avtomobilsko steklo enake kakovosti, kot je bilo steklo pred njim.

Carglass® je del družbe Belron®

www.belron.com

Smo del vodilnega svetovnega podjetja za popravilo vetrobranskih stekel in zamenjavo ter kalibracijo vseh vrst avtomobilskih stekel. Družba Belron® deluje v več kot 40. državah po svetu, z več kot 29.000 zaposlenimi. Naša ekipa šteje več kot 20.000 visoko usposobljenih serviserjev, ki poskrbijo za skoraj 19 milijonov voznikov, kar v povprečju pomeni, da vsake tri sekunde pomagajo enemu vozniku. Poleg podjetja Carglass® prihajajo iz družbe Belron® številne vodilne svetovne blagovne znamke na področju avtomobilskih stekel, med njimi Carglass® v Evropi, O’Brien® v Avstraliji in Safelite® v ZDA. Delo v vseh državah poteka po popolnoma enakih standardih kakovosti in varnosti BWoF® (Belron® Way of Fitting) in smo prejemniki večine certifikatov za odličnost dela.

Carglass® Slovenija med top 8 na svetu

V Rimu je v mesecu maju 2014 potekalo svetovno prvenstvo serviserjev podjetja Belron®. Serviserji so tekmovali v popravilu in menjavi vetrobranskega stekla ter menjavi stranskega in zadnjega stekla. Izmed 16.000 serviserjev je naš Oto Fritz dosegel vrhunsko uvrstitev, saj se je uvrstil med najboljših 5 na svetu.

DELI:
Posebna ponudba