Vodilni specialisti za avtostekla

Največja mreža za popravila, menjave in kalibracije.

Smo vodilno svetovno in slovensko podjetje za popravila, menjave in kalibracije vseh stekel na vozilih. Tesno sodelujemo z vsemi zavarovalnicami, zato za vas uredimo vso dokumentacijo in cenitev z vašo zavarovalnico. Enostavno rezervirajte svoj termin preko spleta ali klica, za vse ostalo poskrbimo mi.


Zavedamo se tudi, da za vsakim uspešnim podjetjem stojijo dobri zaposleni, zato dajemo velik poudarek izobraževanju in razvoju svojih kadrov.

Smo del skupine Belron®

Smo del skupine Belron® Group, ki deluje v 40 državah in ima ekipo več kot 29.000 visoko usposobljenih tehnikov, ki letno oskrbujejo več kot 18 milijonov strank. To je povprečno ena stranka vsake tri sekunde.

Poleg podjetja Carglass® prihajajo iz družbe Belron® številne vodilne svetovne blagovne znamke na področju avtomobilskih stekel, med njimi Carglass® v Evropi, O'Brien® v Avstraliji in Safelite® v ZDA. Delo v vseh državah poteka po popolnoma enakih standardih kakovosti in varnosti BWoF® (Belron® Way of Fitting) in smo prejemniki večine certifikatov za odličnost dela.

Več kot 20 let slovenske in 135 let globalne ekspertize

Kot del skupine Belron® prinašamo v Slovenijo 135 letno ekspertizo iz področja popravil in menjav avtostekel ter kalibracij asistenčnih sistemov (ADAS). Pohvalimo se lahko, da smo ves čas v samem vrhu med Carglass® državami.

To dokazujemo na tekmovanju BoB - Best of Belron®, ki poteka vsaki dve leti v eni izmed evropskih držav Carglass®, kjer se zmagovalci nacionalnih držav pomerijo na svetovni ravni. Poudarek tekmovanja je na "Belron® Way of Working", ki zahteva najvišji novo natančnosti, hitrosti, strokovnosti in ergonomičnosti ter seveda vsakodnevno navduševanje naših strank.

100% pokritost Slovenije

S 17 poslovalnicami poslovalnicami smo največja servisna mreža za popravila, menjave in kalibracije stekel v državi. Servis lahko opravimo tudi z mobilno enoto, kjerkoli si želite.

Preberi več

Več kot 70 zaposlenih

V Carglass® Slovenija smo zaposleni kot družina, saj so nam medsebojni odnosi najpomembnejši.

Več

Klicni center

V Carglass® Slovenija imamo vzpostavljen lastni klicni center in dnevno pomagamo več kot 200 strankam. Za naročilo na termin enostavno pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.

Delovni čas klicnega centra

Ponedeljek - petek: od 7.00 do 17.00
Sobota: od 8.00 do 12.00

Več kot milijon stekel vedno na zalogi

V našem distribucijskem centru v Belgiji hranimo več kot nekaj milijonov avtostekel in dodatkov, ki zagotavljajo, da imamo vedno na zalogi pravo steklo ali del za vaše vozilo. Centralno skladišče z natančnostjo, zanesljivostjo in hitrostjo učinkovito oskrbuje naše servisne centre po vsej Evropi, tudi po Sloveniji. Zato je Carglass® vedno pripravljen na pomoč - ne glede na to, kakšno steklo potrebujete.

Poslanstvo in vrednote

Poslanstvo družbe Belron® in posledično našega podjetja Carglass® Slovenija se glasi »making a difference with a real care« (v prevodu: z resnično skrbjo spreminjati stvari na bolje). To je naša zaveza strankam, zaposlenim, delničarjem in partnerjem ter gonilna sila vseh naših odločitev.

Uredimo vse z vašo zavarovalnico
Varnost
Odgovornost
Sodelovanje
Iniciativnost

Naša filozofija: Najprej popravilo

Preden vaše vetrobransko steklo zamenjamo, ga vedno poskusimo popraviti, saj vam s tem prihranimo vaš čas in denar, obenem pa prispevamo k manjšemu ogljičnemu odtisu in poskrbimo za okolje. Obenem pa recikliramo 100 % vseh zamenjanih stekel in tudi tako skrbimo za okolje.

Carglass® izbira trajnost: popravljamo, recikliramo in reduciramo

Z vsakim popravilom zmanjšamo emisije CO2 za 70 % in tako prispevamo k čistejši in bolj zeleni prihodnosti.

Preberi več

Ne odlašajte s popravilom!