O podjetju Carglass®

Carglass® je vodilno slovensko podjetje za popravila in menjavo avtomobilskih stekel. Letno poskrbimo za več kot 15.000 voznikov, ki smo jim na voljo vse leto, med tednom (pon – pet) od 8:00 do 16:00.

Za rezervacijo termina pa smo na voljo med tednom (pon - pet) od 7:00 do 17:00 in v soboto od 8.00 do 12:00 na brezplačno telefonsko številko 080 50 71.

Če je poškodovano steklo na vašem vozilu – Carglass® je tu za vas.

Ne glede na to, ali se odločite, da vam bomo pomagali rešiti težavo v eni od svojih delavnic po vsej Sloveniji ali pa vam je ljubše, da vas eden od naših serviserjev obišče doma, v službi ali kjer koli vi to želite, boste lahko brez skrbi, ker boste vedeli, da ima naše delo jamstvo, ki traja, dokler je vozilo vaše.

Še več, Carglass® kot vodilno slovensko podjetje za popravilo in zamenjavo stekel na vozilih tesno sodeluje z večino vodilnih zavarovalnic, zato lahko uredimo tudi vso dokumentacijo in postopke z vašo zavarovalnico.

Tukaj lahko izveste več o tem, kdo smo, kaj počnemo in kako vam lahko pomagamo (da tega, zakaj smo nadvse ponosni na svoje zaposlene, njihovo mojstrsko delo in njihovo zavezanost, da vsaki stranki zagotovijo prvovrstno storitev, niti ne omenjamo posebej).

Rezervirajte si termin

Najbolj preprosto je, da rezervirate termin preko interneta kar zdaj.

Rezervirajte termin prek interneta zdaj


Pokličite nas ali nam pišite

Pokličite nas brezplačno na 080 50 71

Pošljete nam lahko tudi e-sporočilo

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube