Najpogostejša vprašanja 

Po študiji podjetja Belron® „The Science of Glass Breakage“ iz leta 2011 se 90% vseh malih poškodb v roku treh let spremeni v večjo razpoko in vetrobransko steklo bo potrebno zamenjati.

  • Popravilo je opravljeno v 30 min, zaradi patentirane Glass medic tehnologije
  • Menjava v 120 min, uporabljamo najsodobnejša orodja za delo in imamo vrhunsko izurjene serviserje
  • Za vas uredimo administracijo in cenitev škode za večino slovenskih zavarovalnic.
  • Za vašo nadomestno vinjeto in administracijo z podjetjem DARS, poskrbimo mi
  • Z mobilnim servisom smo vam na voljo po vsej Sloveniji
  • Nudimo neomejeno garancijo za izvedeno storitev
  • S servisom pri nas obdržite tovarniško garancijo vašega vozila
  • Urejen prostor za stranke v vseh naših delavnicah, kjer lahko urejate službene zadeve (brezplačen wi-fi)
  • Uporaba nadomestnega kolesa
  • Brezplačno izvedemo pregled avtomobilskih stekel vašega vozila

S seboj na servis morate prinesti naslednjo dokumentacijo: davčno številko, prometno dovoljenje, veljavno vozniško dovoljenje in zavarovalno polico (v primeru podjetja – d.o.o. ali s.p. tudi žig, če poslujete z njim). Če cenitve niste opravili pri nas in ste si sami priskrbeli cenilni zapisnik, vas naprošamo, da ga prinesete s seboj.

Za čas menjave stekla, ki za vetrobransko steklo osebnega vozila pomeni 2-3 ure, vam nudimo brezplačno kolo (potrebna je predhodna rezervacija). Lahko pa počakate tudi v naši delavnici, kjer imamo urejen prostor za stranke in lahko v miru urejate svoje službene in osebne zadeve (brezplačen wi-fi).

Popravilo stekla traja približno 30 minut, vozilo pa je po samem popravilu takoj vozno. Stekla popravljamo tako na terenu (pri vas doma ali v službi) kot v delavnici, pri čemer postopek poteka popolnoma enako.

Menjava vetrobranskega stekla za osebno vozilo, vključno s sušenjem lepila, traja 2–3 ure. Menjava vetrobranskega stekla za tovorno vozilo v primeru lepljenega stekla lahko traja 4–5 ur, v primeru stekla na gumo pa lahko tudi manj (2–3 ure). Vozila po menjavi stekla 24 ur ne smete peljati v avtopralnico, saj kemikalije v čistilih škodujejo sušenju lepila. To ne velja za vožnjo v deževnih razmerah, ki ne predstavlja omejitev. Takoj po opravljenem servisu, vas serviser pokliče po telefonu in vam sporoči točen čas odvoza vozila.

Na opravljeno storitev vam nudimo neomejeno garancijo. Pri popravljeni poškodbi vam jamčimo, da se iz mesta, kjer je bilo steklo popravljeno, poškodba ne bo širila oz. pokala naprej.

Pri podjetju Carglass® vgrajujemo samo stekla originalne kakovosti svetovno priznanih proizvajalcev, ki imajo certifikat in so homologirana za vaše vozilo. Kitajskih kopij ne vgrajujemo.

Da je steklo originalne kakovosti in ustreza vsem zahtevam in regulativi EU je oznaka R43 na vašem steklu. Samo logotip znamke vozila na steklu ne pomeni, da je steklo originalni nadomestni del. Za vsako vgajeno steklo izdamo certifikat o originalnosti. Imamo tudi certifikate za visoke standarde dela in ostali kvaliteten potrošni material.

Menjava stekla na vašem vozilu ne povzroči izgube vrednosti vašega vozila, saj le to nadomestimo z originalnimi nadomestnimi deli in vam z certifikatom in homologacijo slednje tudi garantiramo.

Vozilo ne izgubi nobene garancije pri pooblaščenem serviserju. Sama stekla niso predmet garancije ob nakupu vašega vozila. Garancijo na opravljeno storitev (menjavo stekla) vam damo pri podjetju Carglass.

Serviserja lahko pričakujete v teku dneva. Imate opravke? Brez skrbi, serviser vas bo poklical po telefonu eno uro pred svojim prihodom k vam.

Ko si pri nas rezervirate termin za servis vašega vozila, se definira ura, kdaj se bo le ta izvedel.

Serviser vas bo takoj po končanem servisu poklical in vam sporočil, kdaj lahko pridete po svoje vozilo.

Rezervirani termin je mogoče prestaviti. Najbolje je, da pokličete telefonsko številko 082 804 804, da se dogovorimo za nov termin. Skupaj bomo našli termin, ki vam bo najbolj ustrezal.

Ne odlašajte s popravilom!