Zapri

Naše poslovalnice in mobilne enote še naprej nemoteno delujejo. V skladu z odlokom omejitve ponujanja storitev, je servis pri Carglass®-u ena izmed izjem (tudi izven regije). Storitev lahko še naprej opravite v katerikoli izmed naših poslovalnic ali pa z mobilno enoto pri vas doma ali v službi. Za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih skrbimo z upoštevanjem najvišjih varnostnih ukrepov. Za dodatno varnost vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na 20-ih najbolj izpostavljenih točkah.

Če želite, lahko svoj termin vnaprej rezervirate prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij
Carglass® Carglass® storitve Storitve za podjetja

Storitve za podjetja

Ima vaše podjetje službena vozila?

Kdaj ste nazadnje pregledali njihova avtostekla? Je od tega minilo že kar precej časa? Zavedamo se, da je ob hitrem tempu dela težko misliti na vse malenkosti, pa vendar je pregled avtostekel nujen. Od njega je namreč odvisna varnost vseh udeležencev v prometu.

Popravimo, dobavimo in zamenjamo vsak tip stekla, ne glede na vrsto ali znamko vozila:

  • osebna vozila (vetrobranska, stranska, zadnja in strešna stekla)
  • kombinirana vozila (kombiji in tovorna vozila do 3,5t)
  • tovorna vozila nad 3,5t
  • avtobusi
  • traktorji in delovni stroji

Vse skrbi prepustite nam

V primeru, da ste prezaposleni in nimate časa, da bi temeljito pregledati stekla službenih vozil, bomo mi z veseljem delo opravili namesto vas. Konec koncev je to naša posebnost in v tem smo odlični. Zato ne odlašajte in si rezervirajte termin. Naši tehnologi bodo prišli k vam in poskrbeli za ustrezno varnost vas in vaših sodelavcev.

Kontaktirajte nas na:

082 804 804

INFO@CARGLASS.SI

DELI:
Posebna ponudba