Carglass® za partnerje in zavarovalnice

           

Sodelujemo z vsemi slovenskimi zavarovalnicami

Carglass® kot vodilno slovensko podjetje za popravila, menjave in kalibracije stekel na vozilih tesno sodeluje z vsemi zavarovalnicami v Sloveniji. Zato vedno uredimo tudi cenitev in celotno dokumentacijo z vašo zavarovalnico. Naše vodilo je: »En kontakt, en podpis, en obisk.«
Popolna asistenca, s katero uporabnik uredi vse potrebno za prijavo in odpravo škode na avtosteklu na enem mestu.

Največja servisna mreža v Sloveniji

V Sloveniji smo prisotni že več kot 20 let. V tem času smo vzpostavili mrežo servisnih lokacij in mobilnih enot ter kontaktni klicni center, ki omogoča učinkovito, hitro in profesionalno komunikacijo. Naše vodilo je: "En kontakt, en podpis, en obisk."

Delovni čas klicnega centra

Ponedeljek - petek: od 7.00 do 17.00
Sobota: od 8.00 do 12.00

Letno opravimo več kot 30.000 servisov in v celoti prevzamemo proces reševanja škodnih primerov. Samo 30 minut po popravilu in 2 uri po zamenjavi vetrobranskega stekla je vaše vozilo ponovno pripravljeno za varno uporabo. Naši serviserji izvajajo storitve po najvišjih standardih kakovosti in varnosti BWoF (Belron® Way of Fitting).

Kaj o nas menijo naši partnerji?

Carglass® Slovenija tesno sodeluje z vsemi zavarovalnicami na področju zagotavljanja superiorne uporabniške izkušnje. Storitve izvajamo profesionalno, v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti BWoF (Belron® Way Of Fitting). Z zavarovalnicami sodelujemo na področju digitalizacije in avtomatizacije procesne obdelave škodnih primerov, kar nas postavlja v ospredje pri kreiranju enostavne, hitre in navdušujoče uporabniške izkušnje za naše stranke, zaposlene in poslovne partnerje.

Kaj o nas menijo naše stranke?

»Tako visok nivo, da je presegel vsa pričakovanja. Nisem si mislila, da je to sploh mogoče, od prvega kontakta pa vse do samega servisa, ureditve administracije z zavarovalnico in vseh pojasnil« je zapisala ena od navdušenih strank. Že od leta 2003, ko smo bili eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki je izvedlo anketo o zadovoljstvu strank (NPS), neprestano delamo na izboljšanju naših storitev, kar se odraža tudi v oceni strank, ki znaša 4.9/5 točk.

Kaj o nas menijo naši zaposleni?

Andrej Zavšek, ki se je na svetovnem prvenstvu Best of Belron®, uvrstil na izjemno tretje mesto, v poslovni enoti Carglass® Celje kali svoje spretnosti že več kot deset let. Ogromno mu pomeni to, da je del Carglass® družine in da v kolektivu vladajo odlični odnosi. V desetih letih je bil deležen številnih izobraževanj, nagrajevanj in možnosti za karierni razvoj. Nenazadnje tudi priložnosti, da Slovenijo zastopa na največjem industrijskem svetovnem dogodku Best of Belron®.

Ne odlašajte s popravilom!