Carglass® Carglass® storitve Neomejena garancija

Neomejena garancija

Storimo vse za najboljši vtis

Vsaka storitev, ki je opravljena izpod rok naših serviserjev, je izpeljana strokovno in natančno. Zahvaljujoč znanju in najboljšim orodjem, vam lahko jamčimo kakovost opravljenega dela, z neomejeno garancijo.

Edinstvena neomejena garancija na popravilo stekla

Vsak naš serviser gre čez ekskluziven in obsežen trening v centru za usposabljanje, s tehnično podporo oddelka Belron technical iz Belgije. Tam se nauči vseh trikov in opravi poseben tečaj, zato je skoraj nemogoče, da gre pri popravilu vetrobranskega stekla kaj narobe. Kaj pa v primeru, če po popravilu slučajno opazite kakšno napako? V tem primeru dobite pri novem vetrobranskem steklu povrnjen strošek predhodno opravljenega popravila.

Edinstvena neomejena garancija na menjavo stekla

Pri nas uporabljamo samo avtomobilska stekla, izdelana po standardih originalnih proizvajalcev opreme vozil (OEM, Original Equipment Manufacturer), ki ga dobimo od dobavitelja proizvajalca vašega vozila. Na ta način poskrbimo, da vsako vozilo dobi pravo vetrobransko steklo. Poleg tega naši serviserji vedno opravijo svoje delo v skladu z navodili proizvajalcev avtomobilov.

Imate vprašanja v zvezi z neomejeno garancijo?

Ste po popravilu ali zamenjavi opazili kakšno težavo? Pokličite nas na telefonsko številko 082 804 804 in se o neomejeni garanciji pomenite z našimi sodelavci.

DELI: