Neomejena garancija

Neomejena garancija

POSKRBIMO ZA NAJBOLJŠI SERVIS

Naši serviserji menjavo ali popravilo avtostekel opravijo strokovno in natančno.
Ker imajo najboljša orodja in znanje, vam za kakovost opravljenega dela jamčimo z neomejeno garancijo.

EDINSTVENA NEOMEJENA GARANCIJA NA POPRAVILO AVTOSTEKEL

Nudimo vam neomejeno garancijo na popravilo vetrobranskega stekla.
Kaj lahko storite, če opazite napake po popravilu? Po popravilu vetrobranskega stekla, se odpravljena poškodba ne sme več širiti ali povečati. Če se to vseeno zgodi, dobite pri novem vetrobranskem steklu povrnjen strošek predhodno opravljenega popravila. Če je stroške za popravilo vetrobranskega stekla krila vaša zavarovalnica, pa to za vas ne bo predstavljalo dodatnega stroška.

EDINSTVENA NEOMEJENA GARANCIJA NA MENJAVO  AVTOSTEKLA

Dajemo vam neomejeno garancijo, da bo menjava avtostekel izpeljana strokovno in kakovostno. Vsak naš serviser opravi ekskluziven in obsežen trening v centru za usposabljanje s tehnično podporo oddelka Belron technical ter izvaja storitve po najvišjih standardih kakovosti in varnosti BWoF® koncerna Belron®.
Pri nas uporabljamo samo avtostekla originalne kakovosti, izdelana po standardih originalnih proizvajalcev opreme (OEM, Original Equipment Manufacturer) vozil, ki jih dobimo od dobavitelja proizvajalca vašega vozila. Avtostekla so proizvedena na isti proizvodni liniji, pod enako specifikacijo in z enakim postopkom izdelave kot avtostekla prve vgradnje.

VEDNO OBDRŽITE TOVARNIŠKO GARANCIJO VOZILA

S servisom pri nas, ne glede na vašo starost vozila, vedno obdržite tudi tovarniško garancijo vozila. Slednje ureja Uredba Komisije (EU) številka 461/2010 o uporabi člena 101(3) Pogodbe o delovanju Evropske unije za skupine vertikalnih sporazumov in usklajenih ravnanj v sektorju motornih vozil ter dopolnilne smernice o vertikalnih omejitvah v sporazumih o prodaji in popravilih motornih vozil ter distribuciji rezervnih delov za motorna vozila

CERTIFIKAT O USPEŠNO OPRAVLJENI KALIBRACIJI

Nekatera vozila so opremljena s sistemom za pomoč voznikom ADAS (Advanced Driver Assistance System), zato po opravljeni menjavi vetrobranskega stekla opravimo statično ali dinamično kalibracijo kamere,  po postopku BWoF-Belron® Way of Fitting. Ta postopek izvedemo vedno kadar to predpisuje proizvajalec vozila.
Certifikat o uspešno opravljeni kalibraciji zagotavlja, da ADAS asistenčni sistemi po opravljeni storitvi delujejo brezhibno.

IMATE VPRAŠANJE V ZVEZI Z NEOMEJENO GARANCIJO?

Kljub temu da je bilo opravljeno popravilo ali menjava avtostekla, ste ponovno opazili težavo.
Kaj pa zdaj? Pokličite nas na telefonsko številko 082 804 804 in se o neomejeni garanciji pogovorite z našimi strokovnjaki.

Ne odlašajte s popravilom!