Zapri

Da zagotovimo mobilnost in varno vožnjo vsem, ki v teh kriznih razmerah skrbijo za nemoteno delovanje naše države, bodo vse naše poslovalnice odprte za nujne storitve. Servis lahko opravimo z mobilno enoto tudi pri vas doma.

Obisk poslovalnice je možen le ob predhodni rezervaciji termina prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij
Carglass® Carglass® nasveti in novice Že 25. bomo tekli v dobrodelne namene

Že 25. bomo tekli v dobrodelne namene

Zaposleni in prijatelji družine Belron iz več kot tridesetih držav celega sveta bomo 29. septembra v Veliki Britaniji tekli, plavali in kolesarili v dobrodelne namene. Dogodek Spirit of Belron bo letos potekal že petindvajsetič. Za organizacijo Afrika Tikkun pa želimo v jubilejnem letu vsi skupaj zbrati pol drugi milijon evrov. Tudi letos se bo teku pridružilo pet naših sodelavcev.

Organizacija Afrika Tikkun želi otroke, ki nimajo osnovnih pogojev za življenje, pripeljati od preživetja do kariernih priložnosti. Tako so od leta 2002 pomagali že 28,000 predšolskim ter 62,500 šolskim otrokom, osredotočajo pa se tudi na pomoč zaposljivim mladostnikom med osemnajstim in petindvajsetim letom. Pomagali so že 75,000 družinam, priskrbeli zdravstvene storitve 480,000 posameznikom ter razdelili več kot 20 milijonov obrokov.

DELI:
Posebna ponudba