Zapri

Naše poslovalnice in mobilne enote še naprej nemoteno delujejo. V skladu z odlokom omejitve ponujanja storitev, je servis pri Carglass®-u ena izmed izjem (tudi izven regije). Storitev lahko še naprej opravite v katerikoli izmed naših poslovalnic ali pa z mobilno enoto pri vas doma ali v službi. Za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih skrbimo z upoštevanjem najvišjih varnostnih ukrepov. Za dodatno varnost vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na 20-ih najbolj izpostavljenih točkah.

Če želite, lahko svoj termin vnaprej rezervirate prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij
Carglass® Carglass® nasveti in novice Pripravljeni smo na finale Best of Belron 2018®

Pripravljeni smo na finale Best of Belron 2018®

Do finalnega dogodka Best of Belron® 2018 nas ločijo samo še trije tedni. Zdenko Šinkec, najboljši serviser Carglass® Slovenija bo potoval v Frankfurt in se 27. in 28. junija pomeril s serviserji iz vsega sveta

Best of Belron® je navdušujoči dogodek, na katerem slavimo naše serviserje in tehnologijo. Serviserjem omogoča, da se pomerijo s kolegi iz vsega sveta in se okitijo z naslovom najboljšega serviserja koncerna Belron®. Zanje je ta dogodek precej pomemben, nanj pa se pripravljajo kar 2 leti. Države v koncernu Belron® najprej izvedejo tekmovanje na nacionalni ravni, zmagovalci pa se nato med seboj pomerijo v sklopu dogodka Best of Belron®. Ocenjuje se popravilo vetrobranskega stekla, menjava vseh stekel, ponovna kalibracija varnostnih sistemov v vetrobranskem steklu ter etika do dela in strank.

27. in 28. junija bomo torej navijali za Zdenka. Prireditev si boste lahko ogledali tudi na spletu, o dogajanju in rezultatih bomo seveda sproti poročali.

V videih spodaj si oglejte portret našega zmagovalca in napovednik.

DELI:
Posebna ponudba