Zapri

Za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih skrbimo z upoštevanjem najvišjih varnostnih ukrepov. Za dodatno varnost vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na najbolj izpostavljenih točkah. Če želite, lahko svoj termin vnaprej rezervirate prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij
Carglass® Carglass® nasveti in novice Pripravljeni smo na finale Best of Belron 2018®

Pripravljeni smo na finale Best of Belron 2018®

Do finalnega dogodka Best of Belron® 2018 nas ločijo samo še trije tedni. Zdenko Šinkec, najboljši serviser Carglass® Slovenija bo potoval v Frankfurt in se 27. in 28. junija pomeril s serviserji iz vsega sveta

Best of Belron® je navdušujoči dogodek, na katerem slavimo naše serviserje in tehnologijo. Serviserjem omogoča, da se pomerijo s kolegi iz vsega sveta in se okitijo z naslovom najboljšega serviserja koncerna Belron®. Zanje je ta dogodek precej pomemben, nanj pa se pripravljajo kar 2 leti. Države v koncernu Belron® najprej izvedejo tekmovanje na nacionalni ravni, zmagovalci pa se nato med seboj pomerijo v sklopu dogodka Best of Belron®. Ocenjuje se popravilo vetrobranskega stekla, menjava vseh stekel, ponovna kalibracija varnostnih sistemov v vetrobranskem steklu ter etika do dela in strank.

27. in 28. junija bomo torej navijali za Zdenka. Prireditev si boste lahko ogledali tudi na spletu, o dogajanju in rezultatih bomo seveda sproti poročali.

V videih spodaj si oglejte portret našega zmagovalca in napovednik.

DELI:
Posebna ponudba