Zapri

Naše poslovalnice in mobilne enote še naprej nemoteno delujejo. V skladu z odlokom omejitve ponujanja storitev, je servis pri Carglass®-u ena izmed izjem (tudi izven regije). Storitev lahko še naprej opravite v katerikoli izmed naših poslovalnic ali pa z mobilno enoto pri vas doma ali v službi. Za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih skrbimo z upoštevanjem najvišjih varnostnih ukrepov. Za dodatno varnost vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na 20-ih najbolj izpostavljenih točkah.

Če želite, lahko svoj termin vnaprej rezervirate prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij
Carglass® Carglass® nasveti in novice Objavljeni so podrobni rezultati finala Best of Belron 2018

Objavljeni so podrobni rezultati finala Best of Belron 2018

Zdenko Šinkec iz ljubljanske poslovalnice se je med predstavniki 30-ih držav uvrstil v zlato sredino – na 15. mesto

Veseli nas dejstvo, da so bili pred njim uvrščeni samo serviserji iz največjih in tradicionalno najboljših držav, katerim se je zelo približal – za šestim mestom, ki ga zaseda predstavnik Združenega Kraljestva, je na primer zaostal za samo 5 odstotnih točk.

Dosegel je sedmi najboljši rezultat pri menjavi vetrobranskega stekla, nato šesti v ponovni kalibraciji ADAS sistemov ter deveti v popravilu vetrobranskega stekla, manj prepričljivo pa se je odrezal pri nalogah menjave zadnjega in stranskih stekel.

Statistično se sicer največ poškodb pripeti na vetrobranskih steklih, kar 86 odstotkov. V šest odstotkih primerov poškodb stekla na avtomobilu se poškoduje oziroma razbije zadnje steklo, v pet odstotkih stransko, v preostalih treh pa druga stekla, kot je na primer sončna streha in podobno.

Doslej najboljšo slovensko uvrstitev na tekmovanjih Best of Belron – četrto mesto – je leta 2014 v mariborsko poslovalnico odnesel Oto Fritz.

DELI:
Posebna ponudba