Zapri

Naše poslovalnice in mobilne enote še naprej nemoteno delujejo. V skladu z odlokom omejitve ponujanja storitev, je servis pri Carglass®-u ena izmed izjem (tudi izven regije). Storitev lahko še naprej opravite v katerikoli izmed naših poslovalnic ali pa z mobilno enoto pri vas doma ali v službi. Za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih skrbimo z upoštevanjem najvišjih varnostnih ukrepov. Za dodatno varnost vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na 20-ih najbolj izpostavljenih točkah.

Če želite, lahko svoj termin vnaprej rezervirate prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij
Carglass® Carglass® nasveti in novice Ob vsakem servisu razkužimo vozilo

Ob vsakem servisu razkužimo vozilo

Za dodatno varnost strank in naših zaposlenih vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na najbolj izpostavljenih točkah

Pri Carglassu sta varnost in zdravje naših strank in zaposlenih najpomembnejša. Zagotovili smo najvišji nivo varnostnih ukrepov, s katerimi bomo zaščitili naše stranke in zaposlene ter poskrbeli za varnost in ohranitev zdravja strank in zaposlenih:

  • Vsi zaposleni obvezno uporabljajo maske in rokavice
  • Redno si umivamo in razkužujemo roke
  • Namestili smo pleksi stekla, ki ločujejo stranke in administratorje
  • Stranke v poslovalnico vstopajo posamično
  • Ohranjamo 1,5-2m razdalje do strank
  • Vstop v delavnico je dovoljen le zaposlenim
  • Pred in po servisu razkužimo vozilo in delovni prostor
  • Pregled vozila opravimo pred delavnico

Za dodatno varnost strank in naših zaposlenih vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na najbolj izpostavljenih točkah. Korona virus lahko na površinah v vozilu preživi 2 do 3 dni, kar pomeni, da obstaja možnost, da se s stranke prenese na zaposlene ali z zaposlenih na stranke.

Prav razkuževanje je ukrep, ki lahko prenos virusa prepreči. Zato bo vsak redni servis do nadaljnjega vključeval razkuževanje vozila. Razkuževanje je popolnoma varno in ne bo poškodovalo vašega vozila in materialov v kabini vozila. Ker je skrb za zdravje naših strank in zaposlenih največja odgovornost, bomo za čiščenje in razkuževanje vozil uporabljali samo sredstva, ki so popolnoma varna za voznika, potnike in naše zaposlene.

DELI:
Posebna ponudba