Zapri

Naše poslovalnice in mobilne enote še naprej nemoteno delujejo. V skladu z odlokom omejitve ponujanja storitev, je servis pri Carglass®-u ena izmed izjem (tudi izven regije). Storitev lahko še naprej opravite v katerikoli izmed naših poslovalnic ali pa z mobilno enoto pri vas doma ali v službi. Za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih skrbimo z upoštevanjem najvišjih varnostnih ukrepov. Za dodatno varnost vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na 20-ih najbolj izpostavljenih točkah.

Če želite, lahko svoj termin vnaprej rezervirate prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij
Carglass® Carglass® nasveti in novice Intervencijska vozila servisiramo prednostno in brezplačno

Intervencijska vozila servisiramo prednostno in brezplačno

Novi korona virus močno posega v naša življenja. Potrebni ukrepi zahtevajo mero prilagajanja in odrekanja, ki je večina od nas za časa naših življenj še ni izkusila. Hkrati pa že dolgo ni bilo pomembnejšega trenutka za podporo delovanju našega družbenega ustroja – kjer je to le mogoče.

Pri Carglassu ne moremo neposredno reševati življenj. Smo pa največji specialist za popravila in menjavo stekel  na vseh vrstah vozil in po svojih najboljših močeh bomo podprli tiste službe, ki jih v teh časih najbolj potrebujemo.

Stekla na intervencijskih vozilih – reševalna, gasilska, policijska in vozila civilne zaščite – bomo do izboljšanja razmer in odprave ukrepov servisirali prednostno in brezplačno.

Ob tej priložnosti vsem delavcem omenjenih služb izkazujemo poklon za vestno in predano delo.

Hvala vam!

Ekipa podjetja Carglass

(Na vozilih, kjer so stekla zavarovana, bo poravnave škode oproščena zavarovalnica.)

DELI:
Posebna ponudba