Zapri

Naše poslovalnice in mobilne enote še naprej nemoteno delujejo. V skladu z odlokom omejitve ponujanja storitev, je servis pri Carglass®-u ena izmed izjem (tudi izven regije). Storitev lahko še naprej opravite v katerikoli izmed naših poslovalnic ali pa z mobilno enoto pri vas doma ali v službi. Za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih skrbimo z upoštevanjem najvišjih varnostnih ukrepov. Za dodatno varnost vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na 20-ih najbolj izpostavljenih točkah.

Če želite, lahko svoj termin vnaprej rezervirate prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij
Carglass® Carglass® nasveti in novice Čemu služijo črne pike na vetrobranskem steklu?

Čemu služijo črne pike na vetrobranskem steklu?

Črn sitotisk na robovih stekla ščiti lepilo pred sončimi žarki

Lepilo preprečuje vodi, da bi vstopila v vaš avtomobil in skrbi, da vetrobransko steklo vedno ostane na svojem mestu. Črn rob torej preprečuje, da bi sončni žarki vplivali na kakovost lepila in ga uničili. Namen pa je tudi estetski, saj se tako lepilo in šasija ne vidita.

Nudi tudi oprijemljivejšo površino, …

na katero se lepilo bolje prime.

Pike služijo lepšemu prehodu od stekla proti črnemu robu

Ne samo zaradi videza. Stekla oblikujejo v pečeh, v katerih se pod črnim robom steklo bolj zagreje. Oster temperaturni prehod lahko povzroči optično distorzijo, zaradi česar se svetloba napačno lomi in moti voznika. S pikami dosežejo postopnejši prehod, distorzijo pa minimizirajo, pri čemer jo pike tudi zakrivajo.

DELI:
Posebna ponudba