Zapri

Da zagotovimo mobilnost in varno vožnjo vsem, ki v teh kriznih razmerah skrbijo za nemoteno delovanje naše države, bodo vse naše poslovalnice odprte za nujne storitve. Servis lahko opravimo z mobilno enoto tudi pri vas doma.

Obisk poslovalnice je možen le ob predhodni rezervaciji termina prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij
Carglass® Carglass® nasveti in novice ART je najnovejša in edinstvena tehnologija za popravila v Sloveniji

ART je najnovejša in edinstvena tehnologija za popravila v Sloveniji

V tehnološkem centru skupine Belron ves čas stremimo k boljši kvaliteti naših popravil in menjav, orodja pa razvijamo tudi z mislijo na naše serviserje.

Razvili smo novo generacijo orodja za popravila vetrobranskih stekel, imenovano ART (Advanced Repair Technology). Z novo tehnologijo bo del popravila postal avtomatiziran, serviser pa se bo lahko bolje osredotočil na pripravo in zaključek popravila. Sistem bo opravil več ciklov vakumiranja in črpanja.

Z novim orodjem bomo dosegli še višjo in konsistentnejšo kvaliteto opravljanja popravil, popravili pa bomo lahko zahtevnejše poškodbe, kot smo jih do sedaj. S tem bomo pred odpadom rešili več vetrobranskih stekel ter prihranili naravi in denarnicam.

Popravilo pri Carglass-u v osnovi poteka tako, da mesto poškodbe dobro pripravimo, odstranimo vlago in zrak ter poškodbo zalijemo s posebno smolo. Popravilo traja 30 minut, steklu pa s tem povrnemo prvotno trdnost. Pri tem nudimo neomejeno garancijo.

DELI:
Posebna ponudba