Carglass® Kontakti in poslovalnice Carglass® mobilna enota

Carglass® mobilna enota

Delovni čas

  • Ponedeljek: 08:00-16:00
  • Torek: 08:00-16:00
  • Sreda: 08:00-16:00
  • Četrtek: 08:00-16:00
  • Petek: 08:00-16:00

Lokacija

  • S Carglass® mobilno enoto pokrivamo celotno Slovenijo. Vaše avtomobilsko steklo lahko popravimo ali zamenjamo pri vas doma, v službi ali kjerkoli nas potrebujete.

Telefon

082 804 804

Spletna rezervacija

Rezervirajte svoj termin popravila ali menjave stekla. Opravite hitro in enostavno preko spleta.


rezerviraj termin

Imate poškodovano vetrobransko steklo na vozilu? V PE Carglass® mobilna enota vam lahko popravimo ali zamenjamo vaše avtomobilsko steklo.

Na vsako piko ali poškodbo na vetrobranskem steklu se je potrebno hitro odzvati, saj se lahko hitro razširi v razpoko. Vožnja s počenim vetrobranskim steklom je nevarna in ogroža vas in ostale udeležence v prometu. V PE Carglass® mobilna enota popravimo manjše poškodbe na vetrobranu in vam prihranimo čas in denar, počena vetrobranska, stranska in zadnja avto stekla pa zamenjamo, ter poskrbimo za cenitev in vso administracijo z vašo zavarovalnico.

Strokovno popravilo, menjava in kalibracija vetrobranskega stekla Carglass®. Če je steklo na vašem vozilu poškodovano, vam bomo v Carglass® mobilna enota z veseljem pomagali. Če je poškodba na vetrobranskem steklu manjša od kovanca za 2€, jo bomo najprej skušali popraviti. Počeno vetrobransko steklo pa vam bomo seveda zamenjali. Zamenjamo vam tudi poškodovana stranska in zadnja avtostekla na vašem vozilu. Namesto vas (lahko) uredimo vse potrebno za prijavo in cenitev škode na avtomobilskih steklih in vam tako prihranimo obisk pri zavarovalnici.

Posebna ponudba