Cena menjave stranskega stekla

Če je stransko steklo v vašem vozilu okrušeno, počeno, razpokano, ali kako drugače poškodovano, ga bo v nasprotju z vetrobranskim steklom potrebno zamenjati.

To naj vas ne skrbi. Če imate sklenjeno zavarovalno polico, ki vključuje kritje poškodb na steklih, vam lahko Carglass® stransko steklo v večini primerov zamenja brez dodatnih stroškov.

Pri nas poskrbimo tudi za dokumentacijo z zavarovalnico

Sodelujemo z večino zavarovalnic v Sloveniji, zato vam ni treba storiti nič drugega, kot da po internetu rezervirate termin za obisk, mi pa bomo poskrbeli, da boste pri nas lahko uredili vso dokumentacijo za večino zavarovalnic.

Stroški servisa in s tem tudi vaša udeležba pri plačilu le tega so odvisni od tipa zavarovanja, ki ga imate sklenjenega za vaše vozilo pri vaši zavarovalnici. Morebitne dodatne stroške lahko poravnate pri nas.

Če vaše zavarovanje ne krije poškodbe stekel na vašem vozilu

To naj vas ne skrbi, kajti pri podjetju Carglass® vam lahko pomagamo tudi, če vaše zavarovanje ne krije poškodbe stekel na vozilu.

Za ponudbo nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 50 71 ali rezervirate termin preko interneta in poklical vas bo naš svetovalec.

Rezervirajte si termin

Najbolj preprosto je, da rezervirate termin preko interneta kar zdaj.

Rezervirajte termin prek interneta zdaj


Pokličite nas ali nam pišite

Pokličite nas brezplačno na 080 50 71

Pošljete nam lahko tudi e-sporočilo

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube