Zapri

Poskrbimo za steklo, ki vam ga je poškodovala toča.
Termin za popravilo ali menjavo stekla rezervirajte na 082 804 804. Če se vam ne oglasimo, vam bomo v najkrajšem možnem času vrnili klic in vam ponudili prvi možen termin za servis.

Zadnje avtosteklo

Je prišlo do poškodbe zadnjega avtostekla? Tu smo zato, da vam pomagamo. Vedno storimo vse za najboljši vtis, zato menjavo avtostekla opravimo strokovno. Naše jamstvo na popravilo ali menjavo avtostekla bo z vami ostalo tako dolgo kot vaše vozilo.

Postopek menjave avtostekla

Je prišlo do poškodbe zadnjega avtostekla? V nasprotju z vetrobranskim steklom je v primeru poškodbe potrebna menjava avtostekla.

 

Ničesar ne prepuščamo naključju

Uporabljamo samo avtostekla, izdelana po standardih originalnih proizvajalcev opreme (OEM, Original Equipment Manufacturer) vozil, ki jih dobimo od dobavitelja proizvajalca vašega vozila. S tem poskrbimo, da je vsako pri nas zamenjano avtosteklo enake kakovosti, kot je bilo steklo pred njim.

 

Menjava avtostekel v štirih korakih

1. korak: pripravimo vozilo

Pred menjavo avtostekla zavarujemo karoserijo in notranjost vozila tako, da dele pokrijemo.

2. korak: odstranimo poškodovano avtosteklo

Poskrbimo, da iz vozila odstranimo čim več razbitega stekla in očistimo notranjost. Nato odrežemo in odstranimo tesnila ali lepilo, ki drži steklo zadaj na njegovem mestu.

3. korak: pripravimo novo avtosteklo

Na okvir nanesemo podlago in pustimo, da se posuši, preden nanesemo posebno vezno lepilo na novo steklo, ki zagotavlja močno in pravilno prileganje.

4. korak: montiramo novo avtosteklo

Novo avtosteklo skrbno montiramo v vozilo in nazaj namestimo prvotno opremo. Strjevanje lepila traja vsaj 60 minut, zato voznikom običajno priporočimo, da vozila ne odpeljejo pred iztekom tega časa.

DELI:
Posebna ponudba