Zapri

Naše poslovalnice in mobilne enote še naprej nemoteno delujejo. V skladu z odlokom omejitve ponujanja storitev, je servis pri Carglass®-u ena izmed izjem (tudi izven regije). Storitev lahko še naprej opravite v katerikoli izmed naših poslovalnic ali pa z mobilno enoto pri vas doma ali v službi. Za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih skrbimo z upoštevanjem najvišjih varnostnih ukrepov. Za dodatno varnost vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na 20-ih najbolj izpostavljenih točkah.

Če želite, lahko svoj termin vnaprej rezervirate prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij

Zadnje avtosteklo

Je prišlo do poškodbe zadnjega avtostekla? Tu smo zato, da vam pomagamo. Vedno storimo vse za najboljši vtis, zato menjavo avtostekla opravimo strokovno. Naše jamstvo na popravilo ali menjavo avtostekla bo z vami ostalo tako dolgo kot vaše vozilo.

Postopek menjave avtostekla

Je prišlo do poškodbe zadnjega avtostekla? V nasprotju z vetrobranskim steklom je v primeru poškodbe potrebna menjava avtostekla.

 

Ničesar ne prepuščamo naključju

Uporabljamo samo avtostekla, izdelana po standardih originalnih proizvajalcev opreme (OEM, Original Equipment Manufacturer) vozil, ki jih dobimo od dobavitelja proizvajalca vašega vozila. S tem poskrbimo, da je vsako pri nas zamenjano avtosteklo enake kakovosti, kot je bilo steklo pred njim.

 

Menjava avtostekel v štirih korakih

1. korak: pripravimo vozilo

Pred menjavo avtostekla zavarujemo karoserijo in notranjost vozila tako, da dele pokrijemo.

2. korak: odstranimo poškodovano avtosteklo

Poskrbimo, da iz vozila odstranimo čim več razbitega stekla in očistimo notranjost. Nato odrežemo in odstranimo tesnila ali lepilo, ki drži steklo zadaj na njegovem mestu.

3. korak: pripravimo novo avtosteklo

Na okvir nanesemo podlago in pustimo, da se posuši, preden nanesemo posebno vezno lepilo na novo steklo, ki zagotavlja močno in pravilno prileganje.

4. korak: montiramo novo avtosteklo

Novo avtosteklo skrbno montiramo v vozilo in nazaj namestimo prvotno opremo. Strjevanje lepila traja vsaj 60 minut, zato voznikom običajno priporočimo, da vozila ne odpeljejo pred iztekom tega časa.

DELI:
Posebna ponudba