Zapri

Naše poslovalnice in mobilne enote še naprej nemoteno delujejo. V skladu z odlokom omejitve ponujanja storitev, je servis pri Carglass®-u ena izmed izjem (tudi izven regije). Storitev lahko še naprej opravite v katerikoli izmed naših poslovalnic ali pa z mobilno enoto pri vas doma ali v službi. Za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih skrbimo z upoštevanjem najvišjih varnostnih ukrepov. Za dodatno varnost vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na 20-ih najbolj izpostavljenih točkah.

Če želite, lahko svoj termin vnaprej rezervirate prek spleta ali na 082 804 804.

Več informacij

Panoramsko avtosteklo

Je prišlo do poškodbe panoramskega avtostekla? Edina rešitev je, da ga zamenjamo z novim, zato prepustite delo strokovnjakom, ki vedo, kaj počnejo. Naše jamstvo na popravilo ali menjavo avtostekla bo z vami ostalo tako dolgo kot vaše vozilo.

Kakovost materialov, ki jih uporabljamo

Uporabljamo samo avtostekla, izdelana po standardih originalnih proizvajalcev opreme (OEM, Original Equipment Manufacturer) vozil, ki jih dobimo od dobavitelja proizvajalca vašega vozila. S tem poskrbimo, da je vsako pri nas zamenjano avtosteklo enake kakovosti kot je bilo steklo pred njim.

 

Menjava panoramskega avtostekla v treh korakih

1. korak: čiščenje znotraj in zunaj

Poskrbimo, da iz vozila odstranimo čim več razbitega stekla, tudi izza notranje strani obloge na strehi avtomobila.

2. korak: Menjava avtostekla

Novo panoramsko avtosteklo skrbno namestimo v vozilo in poskrbimo, da se pravilno zapira ter odpira.

3. korak: Dokončanje dela

Po montaži znova skrbno počistimo notranjost vozila in zamenjamo notranje obloge na strehi avtomobila, da vse deluje in da je videti kot novo.

DELI:
Posebna ponudba