Carglass® Popravilo ali menjava avtostekel za vsa vozila

Popravilo ali menjava avtostekel za vsa vozila

Poškodovano avtosteklo vam lahko popravimo ali zamenjamo in kalibriramo, ne glede na to, kakšno vozilo imate. Menjavo in popravilo avtostekel opravljamo za vozila vseh znamk in modelov, za kakovost opravljenega dela pa jamčimo z neomejeno garancijo.

Poškodovano avtosteklo? Ne odlašajte s popravilom ali menjavo


Hitro in učinkovito popravilo ali menjava avtostekla

 

Manjša je poškodba avtostekla, lažje vam jo bomo odpravili, poškodbe pa po popravilu avtostekla skoraj ne bo videti. Popravilo avtostekla lahko opravimo v le 30 minutah, medtem ko menjava vetrobranskega stekla poteka samo 90 minut.

Menjavo ali popravilo avtostekla opravljamo za vsa vozila: osebna vozila, tovorna vozila, avtobuse in traktorska vozila.

Cena menjave ali popravila avtostekla je odvisna od obsega in vrste poškodbe, če imate zavarovana avtostekla, pa bo popravilo ali menjava avtostekla najverjetneje brezplačna. Sodelujemo namreč z vsemi večjimi zavarovalnicami v Sloveniji.

 

Ukrepajte takoj, ko opazite poškodbo na steklu avtomobila

 

Vetrobransko steklo je nadvse pomembno za vašo varnost in varnost drugih. Poškodbe avtostekla se običajno hitro širijo, zato ne odlašajte s popravilom. Večja je poškodba avtostekla, dražje bo njeno popravilo.

Popravilo vetrobranskega stekla se vam ne samo splača, ampak tudi poplača. Stroški so nižji, rezultat pa je trajen, kar pomeni, da se poškodba avtostekla ne bo širila. Za termin se lahko kadarkoli naročite preko spleta, in sicer tako, da kliknete gumb ‘Rezervirajte termin zdaj’, vse ostalo pa prepustite nam.

Ne odlašajte s popravilom avtostekla


Poškodbe napredujejo v razpoke, zato jih je potrebno takoj popraviti.
REZERVIRAJ TERMIN TAKOJ

ali pokličite telefonsko številko:

082 804 804

Posebna ponudba