Pri Carglass® Slovenija vam avtosteklo lahko popravi tretji najboljši serviser na svetu!

Pri Carglass® Slovenija vam avtosteklo lahko popravi tretji najboljši serviser na svetu!

13. junija je na svetovnem prvenstvu Best of Belron® Andrej Zavšek iz poslovne enote Carglass® Celje osvojil izjemno tretje mesto. Tekmovanja so se udeležili najboljši izmed 16.000 serviserjev avtomobilskih stekel iz celega sveta koncerna Belron®.

Od najboljšega serviserja v Sloveniji do tretjega mesta na svetovnem prvenstvu

Andrej Zavšek je izjemen serviser, ki pri nas kali svoje spretnosti že več kot deset let. Njegove izjemne tehnične sposobnosti, predanost in vsakodnevno navduševanje strank so mu prinesle zmago na nacionalnem izboru najboljšega serviserja Carglass® Slovenija in priložnost, da zastopa slovenske barve na svetovnem prvenstvu Best Of Belron®, kjer se je pomeril z več kot tridesetimi nacionalnimi zmagovalci koncerna Belron®. Zmagovalno ekipo so z njim sestavljali še tehnični vodja Dejan Horvat in pomočnik tehničnega vodja Zdenko Šinkec, ki je na tekmovanju bil tudi eden izmed 60 sodnikov.

Andrej Zavšek je po prejemu pokala povedal:

“Vedel sem, da tekmujem z najboljšimi med najboljšimi in da moram dati vse od sebe. Ampak niti v sanjah si nisem predstavljal, kako zares veliko tekmovanje in pompozen dogodek je to. Tretje mesto je več kot sem si upal želeti in sedaj sem res neizmerno srečen. To je potrditev trdega dela in predanosti, ki jo vlagam v svoje delo vsak dan. Hvaležen sem ekipi, ki mi je pomagala pri pripravah na tekmovanje in je z mano stala celoten čas tekmovanja. Brez njih taka uvrstitev ne bi bila možna. Podpora sodelavcev, ekipe in celotne družine Carglass® je bila neprecenljiva. Hvaležen sem tudi svoji družini, ki me je ves čas podpirala, spodbujala in mi stala ob strani. To mi je pomenilo največ.”

Prelomen dosežek za Carglass® Slovenija

Uvrstitev Andreja Zavška med najboljše tri na svetu je izjemen dosežek, ki poudarja najvišjo raven strokovnosti in kakovosti storitev, ki jih Carglass® Slovenija nudi svojim strankam. Andrej je s svojo izjemno izvedbo in tehničnimi sposobnostmi po točkovanju “Belron® Way of Fitting” prekosil konkurenco in se prepričljivo uvrstil na tretje mesto; v kategoriji »Menjava vetrobranskega stekla in kalibracija ADAS varnostno asistenčnih sistemov” pa je dosegel absolutno prvo mesto.

Direktor Carglass® Slovenija, Dejan Šeruga, je izrazil svoje navdušenje nad dosežkom: “Slovenija na tekmovanjih Best of Belron® sodeluje že od samega začetka in se vedno dokaže s svojim znanjem. Letošnja uvrstitev pa je najboljša za Slovenijo doslej. Izredno sem ponosen na svoje sodelavce. Ta uspeh je dodatna potrditev navduševanja strank in poslovnih partnerjev ter kakovostnega dela, ki ga vsakodnevno opravljamo v Carglass® Slovenija. S tem smo potrdili, da smo v samem svetovnem vrhu popravil, menjav in kalibracije avtomobilskih stekel.”

Tekmovanje Best of Belron® 2024

Best of Belron® je prestižno mednarodno tekmovanje, ki združuje najboljše serviserje avtomobilskih stekel iz celega sveta. Tekmovanje vključuje več stopenj, kjer se tehnični strokovnjaki pomerijo v različnih nalogah in izzivih, ki preizkušajo njihove veščine. Naloge vključujejo popravila, zamenjavo stranskih, zadnjih in vetrobranskih stekel ter ponovno kalibracijo ADAS varnostno asistenčnih sistemov, z uporabo najnovejših orodij in tehnologij ter zagotavljanje odlične storitve za stranke. Zmagovalci nacionalnih tekmovanj se nato udeležijo globalnega finala, kjer se pomerijo z najboljšimi iz drugih držav. Poleg tekmovanja pa se vzporedno odvija poslovna konferenca za strokovnjake iz področja avtomobilizma in zavarovalništva. Letošnja je potekala z naslovom: »Danes in jutri«, kjer so priznani strokovnjaki predavali o poti k avtonomni vožnji, spreminjajočega se okolja za proizvajalce vozil, pritisk na obstoječe poslovne modele ter seveda o umetni inteligenci v avtomobilizmu in drugih globalnih dejavnikih, ki spreminjajo najpomembnejšo industrijo na svetu. 

Tekmovanje Best of Belron® je letos potekalo že dvanajstič. Na nacionalnih nivojih je tekmovalo več kot 16.000 serviserjev iz celega sveta, zmagovalci pa so se pomerili na svetovnem prvenstvu v Lizboni. Prvo mesto ne tekmovanju je dosegel Kanadčan David Chester, drugo Britanec George Pim, tretje pa Slovenec Andrej Zavšek.

Ne odlašajte s popravilom!