Uvajamo inovativno tehnologijo avtomatskega prepoznavanja registrskih tablic

Uvajamo inovativno tehnologijo avtomatskega prepoznavanja registrskih tablic

V Carglass® Slovenija vedno iščemo načine, kako bi lahko izboljšali storitve in izkušnje naših strank. Kot prvi v Sloveniji in prvi v skupini Belron® v sistem spletnih rezervacij uvajamo avtomatsko prepoznavanje registrskih tablic.

En kontakt, en podpis, en obisk

Pri Carglass® Slovenija vedno sledimo filozofiji ‘En kontakt, en podpis, en obisk’. Že nekaj časa uporabljamo samo digitalne podpise na tablicah v poslovalnicah, mobilnih telefonih na terenu ali pa digitalni oddaljen podpis, ko naročite storitev preko kontaktnega centra.

Sedaj smo pa nadgradili naše spletne rezervacije in uvedli tehnologijo avtomatskega prepoznavanja registrskih tablic (ANPR). S tem smo se še enkrat izkazali kot vodilni kreator najboljše uporabniške izkušnje za naše stranke in partnerje.

Za nas je to pomemben mejnik, saj smo prvi v skupini Belron® in v Sloveniji, ki smo v sistem spletnih rezervacij uvedli ANPR tehnologijo. To je del naše zaveze, da bomo vedno iskali inovativne načine za izboljšanje naših storitev in izkušenj naših strank. Obenem s tem tudi zmanjšujemo možnost napak pri ročnem vnosu podatkov.

 

Kako deluje avtomatsko prepoznavanje registrskih tablic?

ANPR tehnologa omogoča, da se na podlagi slike samodejno izpolni številka registrske tablice, kar pripomore k hitrejšemu in bolj natančnemu procesu rezervacije.

Rešitev omogoča skeniranje registrskih tablic v realnem času, deluje pa tudi v slabih svetlobnih pogojih in na daljavo. Sistem deluje brez povezave, kar zagotavlja varnost podatkov in skladnost s pravnimi akti o zasebnosti uporabnikovih podatkov.

Sodelovanje z vsemi slovenskimi zavarovalnicami

Vedno poskušamo najti rešitve, ki omogočajo tako superiorno izkušnjo za naše stranke kot tudi rešitev, ki podpira poslovne procese naših partnerjev. S tesnim sodelovanjem z zavarovalnicami oblikujemo enostavno, hitro in učinkovito rešitev za obdelavo in reševanje škodnih primerov.

Po vpeljavi oddaljenega digitalnega podpisa tako z avtomatiziranim skeniranjem registrskih tablic ponovno postavljamo nov standard v industriji. Veselimo se, da bomo lahko s to inovacijo še naprej izboljševali naše storitve in izkušnje naših strank. Hvala, ker ste del naše Carglass® družine in da podpirate naša prizadevanja za nenehno izboljšanje.

Ne odlašajte s popravilom!