S servisom pri nas ohranite tovarniško garancijo vozila

S servisom pri nas ohranite tovarniško garancijo vozila

Ste se kdaj spraševali kaj bo z garancijo vašega vozila, v kolikor izberete servis, ki ni pooblaščen iz strani proizvajalca? Brez skrbi, s servisom pri nas jo obdržite, pridobite pa neomejeno garancijo na naše storitve.

Uredba Komisije (EU) številka 461/2010 o uporabi člena 101(3) Pogodbe o delovanju Evropske unije za skupine vertikalnih sporazumov in usklajenih ravnanj v sektorju motornih vozil določa pojem »neodvisni serviser«, ki je vsak, ki nudi popravilo in vzdrževanje motornih vozil, čeprav ne deluje v sistemu dobavitelja motornih vozil oziroma ni včlanjen v distribucijski sistem dobavitelja. V uredbi o skupinskih izjemah je natančno določeno v katerih primerih lahko tudi nepooblaščeni serviserji posegajo v vozila, za katere še vedno velja garancijska doba, ne da bi to povzročilo izgubo garancije. Pri tem so pomembna potrdila oziroma certifikati priznanih organizacij ter ustrezni, originalom enakovredni nadomestni deli.

Naši serviserji so uspešno prestali preverjanje in prejeli certifikat neodvisne organizacije IMI. Institute of the Motor Industry (v prevodu Inštitut avtomobilske industrije) je vodilna neodvisna organizacija odličnosti za učenje in razvoj na področju avtomobilizma. Posvečajo se podpori napredka industrije s poudarjanjem pomena učenja znotraj poklica in strokovnih dosežkov posameznikov. Tudi s tem razlogom vam za kakovost opravljenega dela jamčimo z neomejeno garancijo

Ko je potrebna zamenjava vetrobranskega stekla, pa uporabljamo samos stekla s certifikatom originalu enakovrednega nadomestnega dela (OEM, Original Equipment Manufacturer), ki jih dobimo od dobavitelja proizvajalca vašega vozila. Originalni nadomestni deli so torej nadomestni deli, ki jih izdeluje proizvajalec sestavnih delov, ki se uporabljajo za izdelavo novega motornega vozila in ki se proizvajajo na isti proizvodni liniji, kot ti sestavni deli. O certifikatih povprašajte naše sodelavce v poslovalnicah.

O tematiki v medijih:
Dnevnik
rtvslo.si
24ur.com
med.over.net

Ne odlašajte s popravilom!