Novi najboljši serviser je Zdenko Šinkec!

Novi najboljši serviser je Zdenko Šinkec!

Trije finalisti, ki so v obdobju zadnjih dveh let z delom v svojih poslovalnicah pokazali največ kvalitet, so se 30. novembra v celjski poslovalnici pod budnim očesom sodniške trojice iz Hrvaške in Avstrije med seboj pomerili za naslov najboljšega serviserja Carglass Slovenija. Tesno je bilo vse do zadnje vaje, potem, ko mu je to za las ušlo leta 2015, pa je bil tokrat najboljši Zdenko Šinkec iz ljubljanske poslovalnice. Drugo mesto je zasedel Andrej Zavšek iz poslovne enote Carglass Celje, tretje pa Edis Čalaković, prav tako iz Ljubljane.

Zdenko se bo 27. in 28. junija na finalnem dogodku Best of Belron v Frankfurtu, natančneje na sejmišču Frankfurt Messe, pomeril s serviserji iz vsega sveta.

O Best of Belron®

Tekmovanje Best of Belron® je navdušujoči dogodek, ki našim serviserjem omogoča, da se pomerijo s kolegi iz vsega sveta in se okitijo z naslovom najboljšega serviserja koncerna Belron®. Zanje je ta dogodek precej pomemben, nanj pa se pripravljajo kar 2 leti. Države v koncernu Belron® najprej izvedejo tekmovanje na nacionalni ravni, zmagovalci pa se nato med seboj pomerijo v sklopu dogodka Best of Belron®. Ocenjuje se popravilo vetrobranskega stekla, menjava vseh stekel, ponovna kalibracija varnostnih sistemov v vetrobranskem steklu ter etika do dela in strank.

Izjava Zdenka po zmagi

Izjavi Edisa in Andreja

Ne odlašajte s popravilom!