Carglass® Kranj - Windscreen replacement | Windscreen repair

Carglass® Kranj

Cesta Staneta Žagarja 69 4000 Kranj

080 50 71


Odpiralni Čas

Po 9:00-16:00
To 9:00-16:00
Sr 9:00-16:00
Če 9:00-16:00
Pe 9:00-16:00


Kako do nas?

"Med čakanjem na popravilo ali zamenjavo stekla na vašem vozilu lahko v prostoru za stranke ob dobri kavi ali čaju pobrskate po internetu ali preberete kak zanimiv članek iz dnevnega časopisja. Seveda pa se lahko preprosto podate po nakupih v eno do 33 trgovin v neposredni bližini."


Carglass® Kranj

Na vsako piko ali prasko na vetrobranskem steklu se je potrebno hitro odzvati, saj se lahko hitro razširi v razpoko. Vožnja s počenim vetrobranskim steklom je nevarna in ogroža vas in ostale udeležence v prometu. V PE Carglass® Kranj popravimo manjše poškodbe na vetrobranu in vam prihranimo čas in denar, počena vetrobranska, stranska in zadnja avto stekla pa zamenjamo, ter poskrbimo za vso administracijo z vašo zavarovalnico in za vašo novo vinjeto.Rezervirajte termin

Imate poškodovano vetrobransko steklo na vozilu? V PE Carglass® Kranj vam lahko popravimo ali zamenjamo vaše avtomobilsko steklo.

Strokovno popravilo ali menjava vetrobranskega stekla Carglass®. Če je steklo na vašem vozilu poškodovano, vam bomo v Carglass® Kranj z veseljem pomagali. Če je poškodba na vetrobranskem steklu manjša od kovanca za 2€, jo bomo najprej skušali popraviti. Počeno vetrobransko steklo pa vam bomo seveda zamenjali. Zamenjamo vam tudi poškodovana stranska in zadnja avtostekla na vašem vozilu. Namesto vas (lahko) uredimo vse potrebno za prijavo in cenitev škode na avtomobilskih steklih, namestimo novo vinjeto in vam tako prihranimo obisk pri zavarovalnici, ter DARS-u.

Lokacija poslovalnice Carglass® Kranj

Kje najdete PE Carglass® Kranj?

Carglass® najdete na parkirišču Mercator centra Kranj Primskovo. Rezervirajte termin

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube