Mobilni servis po Sloveniji

080 50 71


Odpiralni Čas

Po 8:00-16:00
To 8:00-16:00
Sr 8:00-16:00
Če 8:00-16:00
Pe 8:00-16:00

Kako do nas?

"Med čakanjem na popravilo ali zamenjavo stekla na vašem vozilu lahko v prostoru za stranke ob dobri kavi ali čaju pobrskate po internetu ali preberete kak zanimiv članek iz dnevnega časopisja."


Carglass® mobilni servis

Na vsako piko ali prasko na vetrobranskem steklu se je potrebno hitro odzvati, saj se lahko hitro razširi v razpoko. Vožnja s počenim vetrobranskim steklom je nevarna in ogroža vas in ostale udeležence v prometu. Z mobilno enoto na vašem domu, v službi oziroma kjerkoli si to zaželite, vam lahko popravimo manjše poškodbe na vetrobranu in vam prihranimo čas in denar, počena vetrobranska, stranska in zadnja avto stekla pa zamenjamo, ter poskrbimo za vso administracijo z vašo zavarovalnico in za vašo novo vinjeto.Rezervacija termina

Imate poškodovano vetrobransko steklo na vozilu? Z mobilno enoto Carglass® Slovenija vam na vašem domu, v službi ali kjerkoli si to zaželite, lahko popravimo ali zamenjamo vaše avtomobilsko steklo.

Strokovno popravilo ali menjava vetrobranskega stekla Carglass®. Če je steklo na vašem vozilu poškodovano, vam bomo z Carglass® mobilno enoto z veseljem pomagali. Če je poškodba na vetrobranskem steklu manjša od kovanca za 2€, jo bomo najprej skušali popraviti. Počeno vetrobransko steklo pa vam bomo seveda zamenjali. Zamenjamo vam tudi poškodovana stranska in zadnja avtostekla na vašem vozilu. Namesto vas (lahko) uredimo vse potrebno za prijavo in cenitev škode na avtomobilskih steklih, namestimo novo vinjeto in vam tako prihranimo obisk pri zavarovalnici, ter DARS-u. in vse to lahko opravimo na vašem domu, službi ali kjerkoli si boste to zaželeli.

Carglass lahko izvede servis pri vas na domu, v službi oziroma kjerkoli so to zaželite. Rezervacija termina

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube