Sistem za popravila

Patentiran Glass Medic® sistem skupaj z najnovejšo HPX4 smolo dosega močna, skoraj nevidna popravila vetrobranskega stekla

Carglass popravilo povrne prvotno trdnost in moč vetrobranskega stekla na raven, kjer lahko zdrži vse vozne pritiske in ne bo počila dalje.

  • RAS sistem se razlikuje od konkurenčnih izdelkov po suho sesalnem procesu, ki odstrani zrak in vlago v poškodbi, in sicer pred zalivanjem s smolo. Smolo apliciramo v poškodbo šele, ko jo popolnoma izsušimo. To omogoča, da smola steče v poškodbo in jo popolnoma zapolni. Končni rezultat je suhi vakumski postopek, ki je najbolj učinkovit način za zalivanje poškodb stekla.
  • Najnovejša generacija smole HPX4 je prišla na tržišče konec leta 2015. V Carglass Slovenija smo jo pričeli uporabljati januarja 2016. Zagotavlja boljšo optično kvaliteto, manj porumenelosti skozi čas, boljši oprijem na umazanem steklu in manjše krčenje v poškodbi.
  • Za izboljšanje rezultatov pri popravila uporabljamo tudi aceton (ang. Primer).
  • Aceton (ang. Primer) ne odstrani le nečistoče iz poškodbe stekla, ampak naredi tudi premaz v poškodbi in izboljša oprijem smole. To pomeni vizualno boljše popravilo in daljšo življenjsko dobo popravila vetrobranskega stekla.

 

DELI: