Carglass® Popravilo vetrobranskega stekla

Popravilo vetrobranskega stekla

Imate poškodovano vetrobransko steklo?

Vetrobransko steklo je nadvse pomembno za vašo varnost in varnost drugih, zato je treba vsako poškodbo takoj odpraviti – v nasprotnem primeru lahko poškodovano vetrobransko steklo kadarkoli poči. Če popravila vetrobranskega stekla ne opravite, tvegate, da vaše vozilo ne bo uspešno prestalo tehničnega pregleda.

Ponosni na naš moto: Najprej popravilo vetrobranskega stekla!

Vetrobransko steklo vedno skušamo popraviti, saj tako prihranimo vaš čas in denar. Zamenjamo ga šele, če je to nujno potrebno.

Oglejte si, kako poteka popravilo vetrobranskega stekla.

 

 Kako poteka popravilo vetrobranskega stekla

1. korak: Priprava poškodovanega vetrobranskega stekla na popravilo

Da se smola pravilno prime vetrobranskega stekla, okrušeni del avtostekla najprej očistimo, kolikor je to mogoče.

2. korak: Zapolnitev poškodbe s smolo

Na poškodovani del avtostekla položimo pripomoček, ki ustvari vakuum. Z njim iz poškodbe izsesamo zrak, nato pa poškodovani del napolnimo s smolo.

3. korak: Strjevanje smole

Smolo strdimo s posebno UV lučjo. Smola se popolnoma strdi v 3 minutah.

4. korak: Poliranje vetrobranskega stekla

Morebitni presežek posušene smole očistimo z vetrobranskega stekla in popravljeni del spoliramo, da je površina popolnoma gladka.

Ukrepajte takoj, ko opazite poškodbo na vetrobranskem steklu

Poškodovano vetrobransko steklo lahko kadarkoli poči

Poškodba na vetrobranskem steklu lahko poči kadarkoli, kar se pogosto zgodi, ko to najmanj pričakujete. Če se to zgodi med vožnjo, lahko zelo ogrozi vašo varnost. Zaradi tresljajev med vožnjo (vročina, zmrzal, način vožnje) se kar 90 % vseh malih poškodb v roku treh let spremeni v večjo razpoko in potrebna bo menjava vetrobranskega stekla (študija podjetja Belron® „The Science of Glass Breakage“) Poškodovano vetrobransko steklo ima manj kot 50 % svoje prvotne trdnosti (študija podjetja Belron® „The Science of Glass Breakage“).

Prihranite čas

Popravilo vetrobranskega stekla je hitrejše od menjave. Majhno poškodbo vetrobranskega stekla je mogoče popraviti v manj kot 30 minutah. Delo lahko popravimo v eni od naših delavnic po vsej državi, lahko pa tudi pridemo k vam – brez doplačila.

Prihranite denar

Popravilo vetrobranskega stekla je običajno brezplačno in ne vpliva na zavarovalni bonus ali premijo. Če imate polno zavarovano vozilo oziroma zavarovanje krije poškodbo avtostekel, vam običajno lahko vetrobransko steklo popravimo brezplačno. Še več, to ne bo vplivalo na bonus, do katerega ste morda upravičeni.

Zmanjšate tveganje, da vozilo ne bi prestalo tehničnega pregleda

Če je poškodba vetrobranskega stekla v smeri gledanja voznika večja od 10 milimetrov, vozilo tehničnega pregleda ne bo opravilo.

Popravilo vetrobranskega stekla brez nevšečnosti

Če imate sklenjeno zavarovalno polico, ki krije tudi poškodbe na avtosteklu, bomo popravilo vetrobranskega stekla v večini primerov opravili brez dodatnih stroškov.

Stroški servisa in s tem tudi vaša udeležba pri plačilu le tega so odvisni od tipa zavarovanja, ki ga imate sklenjenega za vaše vozilo pri vaši zavarovalnici.

DELI:
Posebna ponudba