Carglass® Popravilo ali menjava avtostekel za vsa vozila Vetrobransko steklo Kakšna je cena popravila ali menjave vetrobranskega stekla?

Kakšna je cena popravila ali menjave vetrobranskega stekla?

Cena je odvisna od dveh ključnih vprašanj:

Je potrebno obstoječe vetrobransko steklo le popraviti ali ga v celoti zamenjati z novimi?

Ali vaše zavarovanje krije poškodbe stekel na vozilu?

Če zavarovanje krije poškodbo avtomobilskih stekel

Obstoječe vetrobransko steklo lahko popravimo Če imate sklenjeno zavarovalno polico, ki vključuje kritje poškodb na steklih, vam lahko Carglass® vetrobransko steklo v večini primerov popravi brez dodatnih stroškov.
Obstoječe vetrobransko steklo je potrebno zamenjati Stroški servisa in s tem tudi vaša udeležba pri plačilu le tega so odvisni od tipa zavarovanja, ki ga imate sklenjenega za vaše vozilo pri vaši zavarovalnici.

Če zavarovanje ne krije poškodbe avtomobilskih stekel

Obstoječe vetrobransko steklo lahko popravimo Cena popravila je odvisna od same poškodbe. Za več info pokličite na 082 804 804.
Obstoječe vetrobransko steklo je potrebno zamenjati To je odvisno od vrste vetrobranskega stekla, ki ga je potrebno zamenjati.

Popravilo ali zamenjava vetrobranskega stekla?

Kliknite tukaj in preverite, ali je obstoječe poškodovano vetrobransko steklo mogoče popraviti ali ga bo potrebno zamenjati. 

 

Poskrbimo tudi za vsa z zavarovanjem povezana opravila in dokumentacijo

Sodelujemo z večino zavarovalnic v Sloveniji, zato vam ni treba storiti nič drugega, kot da na spletu rezervirate termin za obisk, mi pa bomo poskrbeli, da boste pri nas lahko uredili vso dokumentacijo za večino zavarovalnic. Stroški servisa in s tem tudi vaša udeležba pri plačilu le tega so odvisni od tipa zavarovanja, ki ga imate sklenjenega za vaše vozilo pri vaši zavarovalnici. Morebitne dodatne stroške lahko poravnate pri nas.

 

Če vaše zavarovanje ne krije poškodbe avtomobilskih stekel

To naj vas ne skrbi, kajti pri nas lahko pomagamo tudi, če vaše zavarovanje ne krije poškodbe avtomobilskih stekel. Za ponudbo nas lahko pokličete na telefonsko številko 082 804 804 ali termin rezervirate prek interneta in poklical vas bo naš svetovalec.

DELI:
Posebna ponudba