Carglass® Kdo smo Zaposlitev Usposabljanje pri podjetju Carglass®

Usposabljanje pri podjetju Carglass®

Z usposabljanjem in razvojnimi priložnostmi vam ne bomo dali_e le potrebnih veščin za dobro opravljanje dela, temveč tudi možnosti, da boste s svojim delom zagotavljali_e visoko raven storitev. Ne glede na to, ali ste izkušen_a serviser_ka, novinec_ka, svetovalec_ka, prodajni_a agent_ka delavnice ali sodelavec_ka v podpori in upravljanju, boste deležni_e usposabljanja, ki zagotavlja poklicno in osebno uspešnost.

Serviserji_ke

Na tečaju se boste seznanili_e z osnovami varstva pri delu in z napotki, kako strankam zagotavljati najkakovostnejšo storitev. Novinci_ke boste pridobili_e tudi praktične izkušnje pri storitvah, ki jih opravljamo:

 

  • Popravilo vetrobranskega stekla
  • Menjava vetrobranskega stekla
  • Menjava stranskih, zadnjih in strešnih stekel
  • Ponovni kalibracije ADAS varnostno asistenčnih sistemov

 

Predhodno znanje in delo v panogi ni potrebno, saj vas bomo naučili izvajati vse storitve po najvišjih standardih kakovosti in varnosti BWoF® (Belron® way of fitting) koncerna Belron®. Za serviserje_ke imamo pripravljenih še več priložnosti za pridobivanje najsodobnejšega znanja in veščin – od programov Glass Repair ter One Person Lift do usposabljanj Ezi-Cut in Ezi-Wire ter specialističnih programov usposabljanj za popravilo ART, menjavo in kalibracijo avtomobilskih stekel. Imeli_e boste tudi možnost pridobitve nacionalno priznane kvalifikacije IMI (Institute for the motor industry) za popravilo stekel, menjavo stekel, kalibracijo stekel, izvajanje storitev na električnih in hibridnih vozilih.

Prodajni_e agenti_ke v delavnicah

Ko se boste pridružili_e servisni ekipi za pomoč strankam v naših delavnicah, boste imeli_e dostop do številnih usposabljanj, ki vas bodo opremila z veščinami in znanjem za uspešno opravljanje dela. Sem sodijo veščine pregledovanja, tehnične ozaveščenosti, upravljanja zalog in vplivanja ter zagotavljanja prvovrstnih storitev v svetovnem merilu.

Prodajni_e agent_ke

Kot sodelavec_ka v ekipi boste deležni_a obsežnega tečaja za razvijanje tehničnih znanj in veščin. Potem vas bomo povabili_e k udeležbi na tečaj, ki ga vodi naša ekipa za izpopolnjevanje. Na tem tečaju vam bodo pomagali_e ozavestiti vaše osebne razvojne potrebe.

Na voljo vam bo tudi naše usposabljanje za svetovalce_ke World Class Advisor Training. Gre za vrsto tečajev za usposabljanje svetovalcev_k, da vsakemu_i vozniku_ci, ki se obrne na Carglass®, lahko ponudijo vrhunsko storitev.

Vodje delavnice

Ponujamo obsežno paleto tečajev za poklicno izpopolnjevanje in osebni razvoj. Osnovni tečaj za poslovodje je Managers’ Foundation Programme, preko katerega novi_e vodje pridobijo vpogled v vse vidike poslovanja, in sicer od nadzora ter financ do tehnične ozaveščenosti, upravljanja človeških virov in zagotavljanja kakovosti storitev na svetovni ravni. Izkušenim vodjem_am ponudimo tečaj za voditelje_ice Leadership Programme.

Carglass® Development Club

Temelj kulture našega podjetja je stalno učenje in prav vsak_a je vabljen_a v klub Carglass® Development Club. S tem zaposlene mesečno obveščamo o priložnostih za učenje in izpopolnjevanje. Zaposlenim je omogočeno izobraževanje preko interneta v Ashridge Virtual Learning Resource Centre, ki se uvršča med deset vrhunskih poslovnih šol v Evropi.

DELI:
Posebna ponudba