Cena vetrobranskega stekla

Poškodovano vetrobransko steklo? Pri podjetju Carglass® vedno poskusimo poškodovano vetrobransko steklo najprej popraviti, preden ga zamenjamo z novim, saj vam s tem prihranimo čas in denar.

Včasih pa vrsta, velikost in mesto poškodbe na avtomobilskem steklu pomenijo, da ga je treba v celoti zamenjati.

Cena dela, ki ga je treba opraviti, je zato odvisna od dveh ključnih dejavnikov:

  1. ali obstoječe vetrobransko steklo lahko popravimo ali ga je treba v celoti zamenjati z novim;
  2. ali vaše zavarovanje krije poškodbe stekel.
Če zavarovanje krije poškodbo stekel
Obstoječe vetrobransko steklo lahko popravimo Če imate sklenjeno zavarovalno polico, ki vključuje kritje poškodb na steklih, vam lahko Carglass® vetrobransko steklo v večini primerov popravi brez dodatnih stroškov.
Obstoječe vetrobransko steklo je treba zamenjati Stroški servisa in s tem tudi vaša udeležba pri plačilu le tega so odvisni od tipa zavarovanja, ki ga imate sklenjenega za vaše vozilo pri vaši zavarovalnici. Kliknite tukaj, če želite zdaj rezervirati termin
Če zavarovanje ne krije poškodbe avtostekel
Obstoječe vetrobransko steklo lahko popravimo Cena popravila je odvisna od same poškodbe. Za več info pokličite na 080 50 71
Obstoječe vetrobransko steklo je treba zamenjati To je odvisno od vrste vetrobranskega stekla, ki ga je potrebno zamenjati.

Popravilo ali zamenjava avtomobilskega stekla?

Kliknite tukaj in si oglejte vodnik, ki vam bo pomagal odgovoriti na vprašanje, ali je obstoječe vetrobransko steklo mogoče popraviti ali ga bo treba zamenjati.

Pri nas poskrbimo tudi za vsa z zavarovanjem povezana opravila in dokumentacijo

Sodelujemo z večino zavarovalnic v Sloveniji, zato vam ni treba storiti nič drugega, kot da po internetu rezervirate termin za obisk, mi pa bomo poskrbeli, da boste pri nas lahko uredili vso dokumentacijo za večino zavarovalnic.

Stroški servisa in s tem tudi vaša udeležba pri plačilu le tega so odvisni od tipa zavarovanja, ki ga imate sklenjenega za vaše vozilo pri vaši zavarovalnici. Morebitne dodatne stroške lahko poravnate pri nas

Če vaše zavarovanje ne krije poškodbe avtomobilskih stekel

To naj vas ne skrbi, kajti pri podjetju Carglass® vam lahko pomagamo tudi, če vaše zavarovanje ne krije poškodbe avtostekel. Za ponudbo nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 50 71 ali termin rezervirate prek interneta in poklical vas bo naš svetovalec.

Rezervirajte si termin

Najbolj preprosto je, da rezervirate termin preko interneta kar zdaj.

Rezervirajte termin prek interneta zdaj


Pokličite nas ali nam pišite

Pokličite nas brezplačno na 080 50 71

Pošljete nam lahko tudi e-sporočilo

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube