Poškodovano steklo na vašem vozilu?

Za popravilo ali menjavo stekla pokličite na 082 804 804 ali pa si preko spleta takoj rezervirajte termin.

Ocena 5/5 Stranke so nas na podlagi 26.506 izkušenj ocenile z 4.9/5
Preberi mnenja

Smo vodilno svetovno in slovensko podjetje na področju popravil in zamenjav avtomobilskih, traktorskih, tovornih in avtobusnih stekel


Vaša varnost je naša prioriteta. Vzeli smo jo tako resno, da smo postali vodilno svetovno in slovensko podjetje za popravila in menjavo avtomobilskih stekel. Vsako leto nam zaupa med 18.000 in 20.000 voznikov.

Ne glede na to, ali se odločite, da vam bomo pomagali rešiti težavo v eni od svojih delavnic po vsej Sloveniji ali pa vam je ljubše, da vas eden od naših serviserjev obišče doma, v službi ali kjerkoli drugje, ste lahko popolnoma brez skrbi. Zahvaljujoč znanju in najboljšim orodjem, vam lahko jamčimo kakovost opravljenega dela, z neomejeno garancijo.

Vsaka razpoka, odrgnina, praska ter takšna in drugačna poškodba na avtomobilskem steklu postavlja pod vprašaj vašo varnost. Poškodbe se hitro širijo, zato je zelo pomembno, da ukrepamo takoj. Naši strokovnjaki bodo natančno pregledali škodo in ocenili, ali je potrebna zamenjava ali popravilo stekla. Še več, Carglass® kot vodilno slovensko podjetje za popravilo in zamenjavo stekel na vozilih tesno sodeluje z večino vodilnih zavarovalnic, zato uredimo tudi vso dokumentacijo in postopke, če za popravilo in menjavo stekel na vozilu uveljavljate povračilo škode. V kolikor potrebujete zamenjavo stekla in imate nameščeno vinjeto, vam ob menjavi stekla uredimo tudi nadomestno vinjeto. Vinjeto s poškodovanega vetrobranskega stekla pošljemo na DARS in uredimo vso dokumentacijo za izdajo nadomestne vinjete.

Zavarovalnica Triglav Sava zavarovalnica Generali Grawe Allianz Croatia zavarovanje
Posebna ponudba